SOLAR EXPERTS

Évtizedes tapasztalattal segítjük Önt is tiszta energiát termelni

Felelősséget érzünk a környezet megóvásáért, a megújuló energiák minél szélesebb körben történő felhasználásáért. A fenntartható fejlődés iránti elkötelezettségünk és a technológiai újdonságok iránti kíváncsiságunk a költség- és energiahatékony beruházások felé fordította figyelmünket. Ennek fényében vizsgáljuk ügyfeleink igényeit is. Tudjuk, hogy átgondolt tervezés, a minőségi beszállítók és a magas színvonalú kivitelezés nagyban befolyásolja napelemes rendszereink élettartamát és üzemeltetési költségeit. Hiszünk a hosszútávú üzleti kapcsolatokban, hiszen az elégedett vevő mindig visszatér. A kiserőművek megvalósítása során a legmodernebb számítógépes tervezés és az energiahatékonyság terén szerzett tudásunkra és tapasztalatainkra támaszkodunk.

A zöldenergia felhasználására épülő rendszerek segítik a vállalkozások, önkormányzatok fenntartási és üzemeltetési költségeinek csökkentését. Cégünk a napenergia-hasznosítás területén belül a fotovoltaikus rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Kulcsrakész megoldást kínálunk a családi házas, néhány kilowattos napelemes rendszerektől az ipari ingatlanokban kialakítható több száz kilowatt teljesítményű naperőművekig.

Egy
Zöldebb
Jövőért

A földet érő 1 órányi napsütés több energiát ad, mint amennyit az emberiség 1 év alatt elhasznál.
A napenergia végtelen energiaforrás és teljesen ingyen van, ugyanakkor kérdés, hogy élünk-e felhasználásának modern lehetőségeivel. Jövőnk záloga, hogy a tradicionális fosszilis energiahordozókra épülő energiatermelést minél előbb megújuló energiaforrásokra cseréljük. Használja ki az egyre csökkenő költségű napelemes rendszerek nyújtotta lehetőségeket, és lássa el otthonát vagy vállalkozását tiszta energiával!
Solar Expert Építési és Kereskedelmi Kft. címe

Solar Experts Építési és
Kereskedelmi Kft.

1213 Budapest, Csáklya u. 24.
Mutasd a térképen

+36 70 55 777 88
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


© Solar Experts. Minden jog fenntartva. Site by Meraki

Solarexperts
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.