GoodWe inverter: teljesítmény és kiszámíthatóság

Írta: Solar Experts 2021. május 13.

A GoodWe az inverter piac egyik vezető globális szereplője, melynek termékei a megbízhatóságukról, hatékonyságukról és gazdaságosságukról ismertek. Tudjon meg többet a márkáról, és ne feledje, a Solar Experts-nél elérhetők a legújabb terméktípusok is, így az Ön otthonában is élvezheti a csúcsteljesítményt!


A GoodWe világvezető PV inverter és energiatároló megoldások gyártója, amely 2010-es alapítása óta meghódította a világot. A GoodWe eddig több mint kétmillió invertert értékesített világszerte, 23 GW-os telepítésével több mint 100 országban és régióban használják lakossági és kereskedelmi háztetőkön, ipari és közüzemi rendszereknél. Átlagos rendszerméretük 0,7 kW-tól 250 kW-ig terjednek. A GoodWe-nek több mint 2.000 alkalmazottja van 15 különböző országban, és 2020-ban az első számú globális inverterként tartották már számon üzleti tanácsadó vállaltok. Termékeinek minősítését minden évben a legnagyobb és legjelentősebb minősítők végzik.


A technológiai innováció a GoodWe fő kompetenciája, nem véletlen tehát az egyre sikeresebb nemzetközi jelenlét. A cég két K+F központjában több mint 400 alkalmazottal rendelkező GoodWe átfogó termék- és megoldásokat kínál lakossági, kereskedelmi és közüzemi rendszerek számára, biztosítva, hogy a teljesítmény és a minőség kéz a kézben járjon, akár évtizedekben mérhető időtávon is.


A GoodWe integrált szolgáltatási rendszert hozott létre az értékesítés előtti, és az utáni időszakban, és világszerte szervizközpontokat hozott létre, amelynek célja, hogy globális támogatást nyújtson minden ügyfél számára, beleértve a projekttanácsadást, a technikai képzést, a helyszíni támogatást és az értékesítést.
A GoodWe inverterek legfontosabb előnye, hogy kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek. Kisebb súlyuknak és rugalmas telepíthetőségüknek köszönhetően kiváló megoldást kínálnak minden olyan napelemes rendszer támogatásához, ahol egyedi nehezítő körülmények felmerülhetnek. Áruk nem éri el a napelempiac prémium termékeinek átlagárait, de teljesítményben és strapabíróságukban felveszik a versenyt bármelyik konkurens inverterrel.


Kérdések és válaszok a GoodWe inverterekkel kapcsolatban:


Milyen minőséget képviselnek a GoodWe inverterek?

A GoodWe minőségi invertereket kínál megfizethető áron. A Solar Experts Kft. akkor ajánlja ezt az inverter-márkát, ha mind a minőség, mind az ár fontos. A független tesztelés során folyamatosan jól teljesítő berendezésről van szó. A rendszeres GoodWe értékelések a teljesítményt, az értéket, az akkumulátor készenlétét és a felügyeleti alkalmazást értékelik.


A GoodWe inverterek alkalmasak a hazai használatra?

Igen. Valamennyi inverterüket a hazai áramszolgáltatók jóváhagyták. A GW5000D-NS és a GW6000D-NS költséghatékony inverter Európában széles körben értékesítve.


Mi a teendő, ha tetőn árnyékolás van?

Telepítse a panel optimalizálókat! Ha házának problémái vannak az árnyékolással, fontolja meg a paneloptimalizálókat! A GoodWe inverterek kompatibilisek a Tigo optimalizálókkal és készülékkel, így nem jelent problémát a tető részleges árnyékolása. Érdemes megfontolni a Half Cut paneleket is, amelyek telepítésével az árnyékolás hatásainak csökkentése elérhető.


Mennyibe kerül a GoodWe Inverter?

A GoodWe inverter egyszerre megfizethető és kiváló teljesítményt is nyújt. Ha pénzt szeretne megtakarítani, fontolja meg a GoodWe alkalmazását. Lényegesen olcsóbb, mint egy Fronius vagy SolarEdge inverter, ugyanakkor teljesítményben felveszi velük a versenyt.


Mindegyik GoodWe inverter használható akkumulátorral?

Nem mindegyik típus alkalmas akkumulátorral történő összekapcsolásra. A GoodWe a normál inverterek mellett „hibrid” invertereket is kínál, amelyek egyesítik a PV / szolár invertert egy energiatárolóval. A GoodWe nagyszerű választás, ha fontolóra veszi az energiatárolás lehetőségét.

Van-e különbség a GoodWe és más inverterek között a garancia szempontjából?

A GoodWe egy globális gyártó az inverterek piacán, ami évek óta működik és bizonyít az üzleti életében. Garanciájuk ugyanolyan jó vagy jobb, mint más vezető márkáknál.

Keresse szakértőinket és tudjon meg többet a GoodWe inverter előnyeiről! 

Egy
Zöldebb
Jövőért

A földet érő 1 órányi napsütés több energiát ad, mint amennyit az emberiség 1 év alatt elhasznál.
A napenergia végtelen energiaforrás és teljesen ingyen van, ugyanakkor kérdés, hogy élünk-e felhasználásának modern lehetőségeivel. Jövőnk záloga, hogy a tradicionális fosszilis energiahordozókra épülő energiatermelést minél előbb megújuló energiaforrásokra cseréljük. Használja ki az egyre csökkenő költségű napelemes rendszerek nyújtotta lehetőségeket, és lássa el otthonát vagy vállalkozását tiszta energiával!
Solar Expert Építési és Kereskedelmi Kft. címe

Solar Experts Építési és
Kereskedelmi Kft.

1213 Budapest, Csáklya u. 24.
Mutasd a térképen

+36 70 55 777 88
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


© Solar Experts. Minden jog fenntartva. Site by Meraki

Solarexperts
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.